”Mitt självförtroende och min självkänsla har blivit mycket starkare. Jag håller på att ändra inriktning i mitt liv.”

yngve2Jag heter Yngve Mare och är 51 år. Jag arbetar som utvecklingsingenjör inom elektronikindustrin. På senare tid har jag även utbildat mig till massör, vilket jag ägnar mig åt på fritiden. Jag gick Fundamentals® hösten 2008 och den två-åriga grundutbildningen 2009-2011. Just nu går jag en helt ny utbildning, Inre och yttre ledarskap.

Hur kom du i kontakt med Psykosyntes?

Det var min fru som kom i kontakt med den före mig. Jag var inte så intresserad då (”jag behöver väl inte någon personlig utveckling, jag vet ju redan allt om mig själv”), men jag kunde samtidigt se att den påverkade henne positivt. Dessutom var jag tilltalad av grundprincipen att ”allt hänger ihop”. Kroppen, känslor, själ, psyke och intellekt kan inte hanteras separat som vi ju brukar göra här i västvärlden. Allt hänger ihop! Så när jag något år senare ändå började upptäcka att det nog trots allt var en del som fattades i mitt liv och att jag ville utforska vad som hindrade mig från att leva fullt ut så visste jag vart jag skulle vända mig!

Varför just Psykosyntes?

Den passar alla! Man måste inte ha några förkunskaper. Det finns ingen prestige. Man måste inte heller förstå allt direkt, det handlar om att uppleva, teori är sekundärt.

Vad innebar Fundamentals® för dig?

Fundamentals® var omvälvande. Insikten att det är bara är mig själv det hänger på om jag vill utveckla mig för att nå min fulla potential!

Vad har kontakten med Psykosyntes inneburit för dig? Några förändringar mot tidigare i livet?

Den har betytt oerhört mycket! Utan den skulle jag antagligen aldrig upptäckt alla de möjligheter jag nu vet att jag bär på inom mig. Och aldrig vågat utforska dem! Mitt självförtroende och min självkänsla har blivit mycket starkare. Jag håller på att ändra inriktning i mitt liv.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att ev. gå Fundamentals®?

Lever du dina drömmar fullt ut? Om du inte är helt säker på det och har möjlighet att gå Fundamentals®: Tveka inte. Gå!

Håll dig uppdaterad!

right-nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Läs mer >>

Att växa och utvecklas med Psykosyntes!

Lifeforedu170x86

Läs mer om våra kurser och utbildningar!

Läs mer >>

Vem går kurs hos oss?

right-kursdeltagare

Möt några av våra deltagare!

Läs mer >>

Hållbara medarbetare och företag!

right-hallbaramedarbetare

Läs om resultaten av våra utbildningar och ta del av tre chefers berättelser!

Läs mer >>