”Jag vågar mer och mer utforska mina potentialer och lever och verkar i ett spännande liv med många härliga upplevelser.”

thomas-k2Jag heter Thomas Karlsson och är 52 år och civil ingenjör. Tidigare jobbade jag som produktutvecklare – idag är jag projektkoordinator och bildskapare. 2006 gick jag Fundamentals® och 2006-2008 Grundutbildningen år 1 och 2. Nu (2013/14) går jag år 3 – Inre och yttre ledarskap.

Hur kom du i kontakt med Psykosyntes?

Jag kom i kontakt med Psykosyntes genom en vän som gått utbildningen.

Varför just Psykosyntes?

Psykosyntesen kändes som rätt väg för mig då den ser till hela människan och dess potentialer (och inte bara till det förflutna och de sår som kan ligga där). Jag gick på en informationsträff som Institutet anordnade och det som presenterades där om Assagiolis syn på människan och det icke dömande förhållningssättet tilltalade mig. Upplägget för Fundamentals® verkade professionellt (och att det var proffsigt med kunniga lärare fick jag bekräftat under utbildningen).

Vad innebar Fundamentals® för dig?

Fundamentals® innebar en stor förändring för mig och var första steget mot ett liv i ökad harmoni. Jag fick lära känna nya sidor av mig själv och kom till värdefulla insikter om det liv jag levde och hur jag ville leva.

Vad har kontakten med Psykosyntes inneburit för dig? Några förändringar mot tidigare i livet?

Kontakten med psykosyntesen har inneburit stora förändringar i mitt liv, både privat och i yrkeslivet. Jag vågar mer och mer utforska mina potentialer och lever och verkar i ett spännande liv med många härliga upplevelser. Dessutom har jag lärt känna flera sanna vänner genom de kurser jag har gått.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att ev. gå Fundamentals®?

Våga ta steget att lära känna dig själv. Jag kände en stor rädsla och tvekan innan jag anmälde mig, men den var helt obefogad. Fundamentals® är den allra viktigaste kursen jag har gått.

Håll dig uppdaterad!

right-nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Läs mer >>

Att växa och utvecklas med Psykosyntes!

Lifeforedu170x86

Läs mer om våra kurser och utbildningar!

Läs mer >>

Vem går kurs hos oss?

right-kursdeltagare

Möt några av våra deltagare!

Läs mer >>

Hållbara medarbetare och företag!

right-hallbaramedarbetare

Läs om resultaten av våra utbildningar och ta del av tre chefers berättelser!

Läs mer >>