”Jag visste inte att jag behövde den så mycket.”

sofie2Jag heter Sofie Henryson Rudvall och arbetar som utställnings- och programantikvarie på Bohusläns museum sedan tretton år tillbaka. Ett arbete jag trivs väldigt bra med och med kollegor som jag också trivs med. Prövade att annat jobb för två år sedan dvs. annan befattning men jag längtade så oerhört mycket tillbaks. Jag bor numera med familj i Svenshögen men innan dess bodde jag nästan 15 år i Göteborg. Vänjer mig aldrig riktigt vid vädret här på Västkusten, framförallt är det riktiga vintrar jag saknar. Jag har vuxit upp i Jämtland med mycket skidåkning och fjällvandring.

Hur kom du i kontakt med Psykosyntes?

Jag fick veta om Psykosyntes genom min mans goda vän som gått Fundamentals och som höll på att utbilda sig till att bli terapeut.

Varför just Psykosyntes?

Det är svårt att säga vad som tilltalade mig men jag tilltalades av hur texten var skriven. Att ta fram dolda sidor hos sig själv. Leva det liv man vill själv. Dessa formuleringar passade väldigt bra för mig då.

Vad innebar Fundamentals® för dig?

Den betydde oerhört mycket för mig. Jag visste inte att jag behövde den så mycket. Småbarnsförälder med tre barn och det fanns inte så mycket plats för mig att uttrycka mina känslor och tankar, men på Fundamentals® fick jag utrymme.

Vad har kontakten med Psykosyntes inneburit för dig? Några förändringar mot tidigare i livet?

Kontakten har inneburit att jag blivit en mer harmonisk och grundad människa. Jag har fått tillgång till mer sidor hos mig själv. Jag har släppt att bära andras skuldbördor t.ex., min självkänsla har blivit bättre. Psykosyntesen gör att det jobbiga inte är så jobbigt utan spännande företeelser att jobba med. Jag är en mer levande människa tack vare psykosyntesen.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att ev. gå Fundamentals®?

Det är en fantastiskt fin gåva till sig själv. Om du är nyfiken på dolda talanger eller sidor som du gärna tog fram mer för att bli mer ditt sanna jag så skall du gå Fundamentals®.

Håll dig uppdaterad!

right-nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Läs mer >>

Att växa och utvecklas med Psykosyntes!

Lifeforedu170x86

Läs mer om våra kurser och utbildningar!

Läs mer >>

Vem går kurs hos oss?

right-kursdeltagare

Möt några av våra deltagare!

Läs mer >>

Hållbara medarbetare och företag!

right-hallbaramedarbetare

Läs om resultaten av våra utbildningar och ta del av tre chefers berättelser!

Läs mer >>