Det finns en sak gemensam för våra elever och deltagare

de har kommit till en plats i livet där de vill mer!

Det finns en sak som är gemensam för alla som går kurser eller utbildningar hos oss på PsykosyntesInstitutet; de har kommit till en plats i livet där de vill mer! De vill känna mer, förstå mer, ha mer lugn och harmoni i livet, känna mer glädje och tillfredsställelse, ha mer styrka och mod i sitt agerande, få mer ut av livet,  jobbet och sina relationer. Listan kan göras lång.

Kvinnor och män

Våra elever är män och kvinnor med ett åldersspann från 25 till 70 år. De har olika erfarenheter avseende utbildning och yrke. Flera är ledare av olika slag, andra driver egen verksamhet eller har anställning inom så olika områden som sjukvården, reklamvärlden, kriminalvården, energibranschen, teatern, skolan, konsultbranschen, bankvärlden. Några är i en mellafas av arbetssökande, några är sjukskrivna.

För sig själva eller för sin yrkesroll

Vissa väljer att gå våra utbildningar för att fördjupa sin kompetens om sig själva helt och hållet för egen del. Andra är redan från början inriktade på att använda sig av utbildningen i sitt yrke – det nuvarande eller kanske ett helt nytt yrke som t.ex. terapeut eller ledare. Ytterligare andra går vår 6-dagarskurs Fundamentals®- Essential Essential Life Skills för att ge sig själv möjlighet att stanna upp i livet och reflektera, få en chans att låta själen komma ikapp och skapa större helhet i sig själva. Oavsett bakgrund eller anledning till att gå kurs hos oss, går de alla hem efter avslutad kurs med åtminstone en gemensam känsla; livet har blivit rikare och de förstår sig själv och andra bättre!

”Jag är en mer levande människa
tack vare psykosyntesen.”

–  Sofie Henryson Rudvall

Vad har psykosyntesen som verktyg för betytt dig?

Vi bad några av våra ca 1000 elever som gått utbildning hos oss på PsykosyntesInstitutet genom åren att berätta lite om sig själva och vad personlig utveckling med psykosyntes som verktyg har betytt för dem. Läs deras berättelser.

Håll dig uppdaterad!

right-nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Läs mer >>

Att växa och utvecklas med Psykosyntes!

Lifeforedu170x86

Läs mer om våra kurser och utbildningar!

Läs mer >>

Vem går kurs hos oss?

right-kursdeltagare

Möt några av våra deltagare!

Läs mer >>

Hållbara medarbetare och företag!

right-hallbaramedarbetare

Läs om resultaten av våra utbildningar och ta del av tre chefers berättelser!

Läs mer >>