Självkännedom med Psykosyntes – 1 dag

– En dag att utvecklas och komma närmare dig själv

Vi har skapat denna dag för dig som vill prova på psykosyntesens metoder för personlig utveckling, och för dig som vill känna dig för innan du anmäler dig till Fundamentals®-Essentials Life Skills.

Att känna glädje, tillfredsställelse och harmoni i livet börjar med en god relation till dig själv. Under vår dag tillsammans får du möjlighet att utforska den relationen med hjälp av psykosyntesens varsamma förhållningssätt som verktyg.

Ett första steg på din resa mot personlig utveckling

Vår metodik är upplevelsebaserad. Det innebär att du med hjälp av olika övningar och tillsammans med andra, får möjlighet att bli bekant med dig själv på ett nytt och djupare sätt. Det handlar t.ex. om att lära känna olika delar av dig själv – det vi kallar delpersonligheter. Delar som ibland är i konflikt med varandra för att de har olika behov. Ju bättre du förstår dig själv och dina olika delar, desto bättre kan du leda dig själv i ditt liv.

Relationen till dig själv är också utgångspunkt i relationen till allt omkring dig. När du förstår mer av dig själv och de reaktioner som skapas i relation till andra, kan du lättare hantera situationer som annars kan kännas svåra. Allt syftar till att bli tydligare i dig själv och stärka din inre ledare.

Vår dag tillsammans ger utrymme för;
– Reflektion
– Samvaro
– Nya verktyg och insikter
– Kunskap om hur psykosyntesen kan hjälpa dig vidare

Tidigare deltagare om Prova på dagen

”En innehållsrik dag med tankeväckande övningar som känns mycket användbara. Allt levererat med en kompetent och kärleksfull varsamhet och humor från ‘lärarna’. En mycket respektfull atmosfär! Tack till er!

”Jag är glad och tacksam över att ha varit med om introduktionsdagen; jag har en klar lust att gå vidare med mig själv. Dagen väckte en längtan efter att ta kommandot över mina delpersonligheter. Bra upplägg under dagen med genomgångar, visualiseringar o andra övningar. Tydlig o klar lärarhandledning. Lugn och accepterande atmosfär.”

”Påfyllnad och bekräftelse på att jag är på rätt väg. Måste bara gå till min kärna och hämta mig själv”.

”Denna dagen har gett mig ett lugn som jag inte visste att jag hade. Den har även gett mig lust att fördjupa mig mer i mig själv och försöka hitta redskap att vara mitt ”bästa” jag”.

Innehåll

  • Reflektion
  • Delpersonligheter
  • Relationen till dig själv
  • Nya verktyg och insikter
  • Kunskap om hur psykosyntesen kan hjälpa dig vidare

Informationsblad:

Informationsblad Göteborg

För vem

Inga krav på förkunskaper

Kursavgift

  • 995:- inkl. moms för privatpersoner
  • 995:- exkl. moms för ensamföretagare
  • 1295:- exkl. moms för övriga företag

Anmälan

Anmälan gör du till info@psykosyntesinstitutet.se
Uppge namn, adress och telefonnummer samt vilket datum du anmäler dig till.

Anmälan senast tre dagar innan kursstart – därefter i mån av plats.

Anmälan är bindande

Villkor och avbokning