Inre och Yttre Ledarskap – År 3

– tillämpad psykosyntes i vardagsliv och arbetsliv

Utbildningen är lämplig för dig som vill använda dina psykosynteskunskaper i en ledarskapsroll och vill få påfyllning, vidareutveckling och redskap att stå kvar i den värdegrund som du byggt genom din psykosyntesutbildning i basåren.

Att gå från tanke till handling

Det här året handlar om att gå från tanke till handling, från dröm till verklighet och från längtan till manifestation. Med utbildningen vill vi inspirera dig att förvalta ditt liv och förverkliga det som du innerst inne drömmer om. Du har genomgått en gedigen grund- eller yrkesutbildning inom psykosyntesen och har med dig värdefulla erfarenheter från din inre resa. Nu kommer du att få utforska och uppleva hur du kan tillämpa och integrera dina kunskaper, din egen visdom och erfarenheter från din psykosyntesutbildning in i ditt liv, både i det privata och i arbetssfären.

Ditt ledarskap

Vi börjar med oss själva: ju mer frid och frihet vi har inom oss, ju mer frid och frihet skapar vi i världen. Vi och världen är ett. Vi fortsätter sedan med våra nära relationer till våra eventuella barn och partners och till våra vänner. Därefter fördjupar vi oss i hur vi kan tillämpa vårt eget inre och yttre ledarskap i både arbetsliv och fritid, för att på sista helgen avsluta med vår relation till världen. Du ökar även ditt självförtroende och din ödmjukhet i ditt ledarskap, genom att leda gruppen under delar av utbildningen.

Diplomarbete: Ett viljeprojekt “The act of Will”

Under utbildningen arbetar du med ditt eget viljeprojekt, ”The Act of Will” – hur jag vill manifestera min vilja i världen” och skriver ett diplomarbete. I detta kommer du att reflektera över din vilja och ditt inre och yttre ledarskap.

Utbildningen sker genom upplevelser, reflektion, teori, träning och handledning. Året avslutas med sommarkurs och diplomering. På sommarskolan står du upp för ditt viljeprojekt.

Tidigare deltagare om Ledarskap – Inre och Yttre År 3

”Att gå kursen Inre och Yttre ledarskap ger mig en bra komplettering av de färdigheter jag förvärvade under år 1 och 2, med fokus på hur jag blir tryggare i min ledarroll. Detta gäller min förmåga att leda en grupp och framförallt hur jag leder mig själv.”

”Utbildningen hjälper mig ytterligare att förstå vem jag är och vad jag vill genom att lyssna till min inre röst. Den ger en fördjupning i min egen vilja och ger mig möjlighet att gå ner i djupare lager mot vad som är mitt autentiska jag tack vare psykosyntesens förmåga att jobba med helheten.”

”Det har varit fantastiskt bra att få gå detta tredje år och jobba vidare med min inre och yttre ledare. Det märks att vi alla jobbat ett bra tag med psykosyntes och kan därför ta in varandra mer.”

Kursdatum och tider

Mer info inför hösten 2018

Innehåll

Med de två åren i psykosyntesutbildningen som grund går vi vidare genom att utforska områden som;

  • Att leda sig själv och leda andra
  • Genom viljeprojektet hitta och manifestera din vilja
  • Din relation till döden – ett ämne många av oss undviker
  • Ecopsychology – ett vidgat perspektiv på relationen mellan dig och världen

För vem

Utbildningen ställer krav på att du har gått vår tvååriga grundutbildning i personlig utveckling med psykosyntes eller likvärdig utbildning.

Kursavgift

  • 66.000:- inkl. moms för privatpersoner
  • 66.000:- exkl. moms för ensamföretagare
  • 79.000:- exkl. moms för övriga företag

Kostnad för litteratur, internatkostnad under sommarskolan samt egenterapi/coachning (min. 15 timmar) ingår inte i kursavgiften.

Anmälan – Inre & yttre ledarskap

Anmälningsblankett

Anmälan senast fyra veckor innan kursstart – därefter i mån av plats.

Villkor och avbokning